דף הבית >> מדיה וארכיון >> 2014-2 >> בתחרות שף העמק הראשונה שהתקיימה במסגרת פסטיבל
 
 
 
 
בתחרות שף העמק הראשונה שהתקיימה במסגרת פסטיבל "טעמים בעמקים" השמיני
 
בחוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית השתתפה רונית אזרד ממושב מליאה.
 
היא זכתה במקום הרביעי .
חלת חציל/ רונית אזרד
 
חומרים
4 חצילים ארוכים וקלים
150 גר' בשר טחון
1 בצל גדול
פירות יבשים- 4 שזיפים,4 משמש,1/4 כוס צימוקים,שקדים וצנוברים
1 גמבה
פטרוזיליה קצוצה
רוטב סויה
כפית סילאן
פלפל שחור גרוס, מלח גס
 
אופן הכנה:
פורסים חצילים לאורך, עובי 1 ס"מ
יוצקים על החצילים מי מלח מורתחים
קולים את החצילים במחבת טפלון עם מעט שמן.
 
מטגנים בצל עם בשר טחון,פלפל ומלח
מזהיבים את הבצל מוסיפים כפית מתבלין הגורמה מחוות דרך התבלינים
שום,חרדל ותבלינים.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
 
במחבת אחר קוצצים בצל,גמבה,פירות יבשים וטיפה חומץ בלסמי,
רוטב סילאן,מלח,פלפל וקינמון- מערבבים הכל ביחד.
 
מעל קרש חיתוך מניחים את פרוסות החציל בצורת פרפר
באמצע מניחים חצי מתערובת הבשר
מורחים לאורך הצמה את הבשר ומעל מניחים את הפירות.
מקפלים את הפרוסות.
מרימים בזהירות כשהחלק היפה זה החלק התחתון
ומנחים אותו על פלטה.
 
בוזקים על הכל שמן זית,לימון,פטרוזיליה ושקדים.
 
 
בתיאבון!
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

 
אינסטאגרם הגלבוע לצפיה בסרטוני וקליפים  מ.א.הגלבוע לחצ/י לפייסבוק הגלבוע  שלנו לחצ/י
     


 


יומן ארועים
ליומן הארועים מסך מלא לחצ/י
 
 
הרשמה לניוזלטר הגלבוע
 
גופי סמך מועצה


 
   
תאגיד קולחי הגלבוע מרכז "דורות בגלבוע החברה הכלכלית גלבוע
   
מרכז צעירים בגלבוע
 
כל הזכויות שמורות למועצה אזורית הגלבוע 2006 ©  - כתובת למשלוח מכתבים: ד.נ גלבוע מיקוד  1894400    הבהרה משפטית      תנאי שימוש באתר   
לייבסיטי - בניית אתרים